OVET

Ovet ovat paljon enemmän kuin rakennuslevyjä, joilla peitetään seinään tehty aukko. Ovet jakavat tiloja, mutta samalla ne myös yhdistävät huoneita toisiinsa. Ovi on näkyvä sisustuselementti, jonka taakse voit sulkeutua omaan rauhaan tai jonka taakse voit sulkea vaikka melun ja sotkut. Ovet voivat sulautua saumattomasti kotisi sisustukseen tai ne voivat määrittää koko tilalle uuden ilmeen.

Etsit sitten sisäovia, saunanovia tai ulko-ovia, löydät varmasti sisustustyyliisi ja käyttötarkoitukseesi sopivat ovet valikoimastamme.

Oletko panostaja vai pihistäjä?
ADVANCE-ovivalikoiman korkealaatuiset ja näyttävät ovet vastaavat vaativan sisustajan, rakentajan ja remontoijan tarpeisiin. Nämä ovet ovat saatavissa useissa eri väreissä, ko'oissa ja erikoisominaisuuksilla. Clever-ovet tarjoavat taas edulliset, laadukkaat ja käytännölliset perusovet suomalaiseen kotiin.

Etkö vielä tarkkaan tiedä, millaiset ovet tarvitset?
Hae tarvittaessa inspiraatiota ovivalintaasi sivulta ovi-ideat, ovien suunnittelutyökalu tai ovien valintaopas. Voit myös siirtyä suoraan ovien valintasivulle: sisäovet, saunanovet tai ulko-ovet.