Sisäovet

Sisäovi on näyttävä ja näkyvä sisustuselementti. Sisusta siis kotisi sisäovilla! Kiinnitä ulkonäön lisäksi huomiota sisäovien teknisiin ominaisuuksiin; tarvitsetko kotiisi kosteutta kestäviä tai paloa ja ääntä torjuvia sisäovia? Valitse kotiisi JELD-WEN-sisäovet, jotka sopivat saumattomasti kotisi sisustukseen ja vastaavat käyttötarkoituksen vaateisiin. Kotimaassa valmistetut sisäovet tunnistat Avainlippu-merkistä.

Oletko sisäoven ostajana panostaja vai pihistäjä?
ADVANCE-valikoiman korkealaatuiset ja näyttävät sisäoviratkaisut vastaavat vaativan sisustajan tarpeisiin. Ovia saa useissa eri väreissä, viilutettuna ja erikoisominaisuuksilla. ADVANCE-ovia ovat muun muassa Craft-massiivipeiliovet ja Stable-massiivilaakaovet. Clever-valikoima tarjoaa taas edulliset, laadukkaat ja käytännölliset perusovet. Clever-ovia ovat esimerkiksi Easy-kevytlaakaovet ja Trend- suoralinjaiset peiliovet.

Miten löydät sopivat sisäovet?
Löydä sinulle sopiva ovi sisäovien hakusuodattimien avulla tai hae vielä ovi-ideoita sisäovigalleriasta, sisäoviartikkeleista, sisäovien valintaoppaasta tai sisäoven suunnittelutyökalusta.