Sisäovet

Sisusta kotisi sisäovilla. Valitse kotiisi JELD-WEN-sisäovet, jotka sopivat saumattomasti kotisi sisustukseen ja vastaavat käyttötarkoituksen vaateisiin. Kiinnitä siis ulkonäön lisäksi huomiota sisäovien teknisiin ominaisuuksiin; tarvitsetko kotiisi perusovien lisäksi esimerkiksi erikoismittaisia, seinän sisään liukuvia, kosteutta kestäviä tai paloa ja ääntä eristäviä sisäovia.

Oletko sisäoven ostajana panostaja vai pihistäjä?
ADVANCE-valikoiman korkealaatuiset sisäoviratkaisut vastaavat vaativan sisustajan vaateisiin. Ovia saa useissa eri väreissä ja erikoisominaisuuksilla. ADVANCE-ovia ovat Craft-massiivipeiliovet, Stable-massiivilaakaovet, Unique-massiivikehysovet, Unique Rustic -mäntykehysovet, Fire-palo-ovet, Sound-äänieristysovet, Slide-liukuovet ja Spa-lasiovet.

Clever-valikoima tarjoaa taas edulliset ja laadukkaat perussisäovet. Clever-ovia ovat Style-kevytpeiliovet, Easy-kevytlaakaovet, Easy Effect -kevytlaakaovet, Trend-kehysovet, Tradition-mäntypeiliovet, Bath-lasiovet ja Bath- roiskevedenkestävät ovet.

Miten löydät sopivat sisäovet?
Löydä sinulle sopivat ovet sivulta sisäovivalikoima tai hae vielä inspiraatiota sisäoven suunnittelutyökalusta,sisäovien valintaoppaasta, sisäoviartikkeleista tai sisäovigalleriasta.

Käytämme evästeitä parantaaksemme kävijöidemme käyttökokemusta. Käyttämällä nettisivujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...