Sisäovet

Sisusta kotisi sisäovilla. Valitse kotiisi JELD-WEN-sisäovet, jotka sopivat saumattomasti kotisi sisustukseen ja vastaavat käyttötarkoituksen vaateisiin. Kiinnitä siis ulkonäön lisäksi huomiota sisäovien teknisiin ominaisuuksiin; tarvitsetko kotiisi perusovien lisäksi esimerkiksi erikoismittaisia, seinän sisään liukuvia, kosteutta kestäviä tai paloa ja ääntä eristäviä sisäovia.

Oletko sisäoven ostajana panostaja vai pihistäjä?
ADVANCE-valikoiman korkealaatuiset sisäoviratkaisut vastaavat vaativan sisustajan vaateisiin. Ovia saa useissa eri väreissä ja erikoisominaisuuksilla. ADVANCE-ovia ovat Craft-massiivipeiliovet, Stable-massiivilaakaovet, Unique-massiivikehysovet, Unique Rustic -mäntykehysovet, Fire-palo-ovet, Sound-äänieristysovet, Slide-liukuovet ja Spa-lasiovet.

Clever-valikoima tarjoaa taas edulliset ja laadukkaat perussisäovet. Clever-ovia ovat Style-kevytpeiliovet, Easy-kevytlaakaovet, Easy Effect -kevytlaakaovet, Trend-kehysovet, Tradition-mäntypeiliovet, Bath-lasiovet ja Bath- roiskevedenkestävät ovet.

Miten löydät sopivat sisäovet?
Löydä sinulle sopivat ovet sivulta sisäovivalikoima tai hae vielä inspiraatiota sisäoven suunnittelutyökalusta,sisäovien valintaoppaasta, sisäoviartikkeleista tai sisäovigalleriasta.