Ulko-ovet

Ulko-ovi on näkyvä osa kodin julkisivua. Pääsisäänkäynti toivottaa kutsutut vieraat tervetulleiksi ja pitää kutsumattomat ulkona. Lisäksi kotiin tarvitaan usein terassiovi tai parvekeovi ja sivuovi tai takaovi. Suomen olosuhteissa lämpö- ja kosteusvaihtelut koettelevat ulko-ovien suorituskykyä ja kestävyyttä, joten oven kestävyys, tiiveys ja lämmöneristävyys ovatkin tärkeitä valintakriteerejä. Valitse siis kotiisi tyylikkäät, turvalliset ja energiatehokkaat JELD-WEN-ulko-ovet.

Oletko ulko-oven ostajana panostaja vai pihistäjä?
ADVANCE-tuotelinjan korkealaatuiset, näyttävät ja energiatehokkaat ulko-oviratkaisut vastaavat vaativan rakentajan ja sisustajan tarpeisiin. Ovia saa useissa eri väreissä, viilutettuna, erilaisilla laseilla ja lasiaukoilla sekä energiatehokkuutta parantavilla erikoisominaisuuksilla. Oviin saa lisäksi käytettävyyttä ja turvallisuutta lisääviä tarvikkeita. ADVANCE-tuotelinjaan kuuluvat modernit Function-ulko-ovet, klassiset Classic-ulko-ovet ja korkealaatuiset Balcony-terassi/parvekeovet.

Clever-tuotelinja taas tarjoaa edulliset, laadukkaat ja käytännölliset perusovet: Basic-ulko-ovet sekä Basic Balcony -terassi/parvekeovet suomalaiseen kotiin.

Miten löydät sopivan ulko-oven?
Löydä sinulle sopiva ovi ulko-ovien hakusuodattimen avulla tai hae vielä ovi-ideoita ulko-ovigalleriastamme, ulko-oviartikkeleista, ulko-oven valintaoppaasta tai ulko-oven suunnittelutyökalusta.