Ulko-ovet

Ulko-ovi on näkyvä osa kodin julkisivua ja eteisaulaa, joten sen tulee sopia muotoilultaan ja väritykseltään sekä talon arkkitehtuuriin että kodin sisustukseen. Suomen olosuhteissa lämpö- ja kosteusvaihtelut koettelevat ulko-ovien suorituskykyä, joten lämmöneristävyys, kestävyys ja tiiveys ovat ulko-ovien tärkeitä ominaisuuksia. Ulko-ovi toivottaa kutsutut vieraat tervetulleiksi ja pitää kutsumattomat ulkona. Pääulko-oven lisäksi kotiin tarvitaan usein terassiovi tai parvekeovi ja sivuovi tai takaovi. Valitse siis kotiisi tyylikkäät, turvalliset ja energiatehokkaat JELD-WEN-ulko-ovet.

Oletko ulko-oven ostajana panostaja vai pihistäjä?
ADVANCE-valikoiman korkealaatuiset ja näyttävät ulko-oviratkaisut vastaavat vaativan rakentajan ja sisustajan tarpeisiin. Ovia saa useissa eri väreissä, viilutettuna, erilaisilla laseilla ja energiatehokkuutta parantavilla erikoisominaisuuksilla. Oviin saa lisäksi käytettävyyttä ja turvallisuutta lisääviä tarvikkeita. ADVANCE-tuotelinjaan kuuluvat modernit Function-ulko-ovet, klassiset Classic-ulko-ovet ja Balcony-terassi/parvekeovet sekä ulko-oviin yhdisteltävät levikkeet ja yläikkunat.

Clever-valikoima taas tarjoaa edulliset ja laadukkaat perusulko-ovet: Basic-ulko-ovet ja Mökki-ovet.

Miten löydät sopivan ulko-oven?
Löydä sinulle sopiva ovi sivulta ulko-ovivalikoima tai hae ensin inspiraatiota ulko-oven suunnittelutyökalusta, ulko-ovigalleriasta, ulko-oviartikkeleista tai ulko-oven valintaoppaasta.

Käytämme evästeitä parantaaksemme kävijöidemme käyttökokemusta. Käyttämällä nettisivujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...