Liikerakennusten oviratkaisut

Kauppakeskukset, ravintolat, tapahtuma-areenat ja myymälät vaativat monenlaisia oviratkaisuja perusväliovista heilurioviin ja liukuovista luokiteltuihin oviin.

Kaupan, viihteen ja julkisten palveluiden tilojen rajat ovat hälvenneet kauppakeskuksissa: julkinen ja yksityinen, elämyksellisyys ja rationaalisuus ja erilaiset asiakasryhmät sekoittuvat.

Liiketilojen oviratkaisujen tulee olla ensisijaisesti esteettömiä ja turvallisia. Oikeilla pintavalinnoilla ovet kestävät kovaakin kulutusta, ja värit voivat toimia ohjaavina signaaleina.

valiviiva_vaaleansininen

JELD-WENin oviratkaisuja liikerakennuksiin

Erilaiset liiketilat keittiöineen, varastoineen ja huoltotiloineen vaativat monenlaisia oviratkaisuja luokittelemattomista ovista luokiteltuihin oviin.

UUTUUS! Luokiteltu liukuovi soveltuu täydellisesti kohteisiin, johon vaaditaan palo- ja ääniluokitus. Liukuovi säästää saranoituun oveen verrattuna avautumistilaa, ja sen aukaiseminen on paljon liikennöidyillä käytävällä turvallisempaa. Katso luokiteltujen ovien tuotekortit sivulta luokitellut ovet.

Luokittelemattomia ovia on perusväliovista heilurioviin ja liukuoviin. Esimerkiksi keittiötiloihin kannattaa valita lasiaukollinen heiluriovi, jolloin tilojen välille saadaan turvallisuutta lisäävä näköyhteys ja heiluriominaisuus taas helpottaa tarjoilijoiden kulkemista huoneesta toiseen. Katso luokittelemattomien ovien tuotekortit sivulta luokittelemattomat ovet.

Ota yhteyttä JELD-WEN-oviasiantuntijoihin löytääksesi juuri sinun kohteellesi sopivat oviratkaisut.

valiviiva_vaaleansininen

Tutustu muiden kohteiden JELD-WEN-oviratkaisuihin

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme kävijöidemme käyttökokemusta. Käyttämällä nettisivujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...