Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus, Espoo

JELD-WEN-ovet: luokiteltuja ovia sekä luokittelemattomia ovia yhteensä yli 600 kpl
Projekti: Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus, Espoo
Rakennuttaja: HUS kiinteistöt
Pääurakoitsija: SRV Rakennus Oy
Pääsuunnittelija: Arkkitehtitoimisto SARC & Arkkitehtiryhmä Reino Koivula

JELD-WEN teki Jorvin uuteen päivystyslisärakennukseen merkittävän sairaalaovitoimituksen – yli 600 oviratkaisua. Ensiaputilassa on lasiaukollisia palo-ovia, joissa on sähköllä himmennettävät lasit. Kohteeseen suunniteltiin myös EI30-paloliukuovilevyjä yhteistyössä arkkitehdin, palokonsultin ja rakentajan kanssa. Lisäksi kohteessa on laminaattipintaisia ovia ja isoja lasiaukollisia laminaattipintaisia liukuovia. Kaikissa toimitetuissa ovissa on tammikovapuureuna.

Lisärakennukseen muuttaa lasten ja aikuisten päivystykset, päivystysosasto, teho-osasto sekä palovammapotilaiden poliklinikka, vuodeosasto ja leikkaussali. Lisärakennuksessa on lisäksi muun muassa myös välinehuoltokeskus, päivystyksen röntgen, opetus- ja neuvottelutiloja sekä tilat Espoon sosiaali- ja kriisipäivystykselle.

Kohteen rakennustyöt aloitettiin vuonna 2013 ja rakennus otetaan käyttöön tammikuussa 2016. Rakennuksen bruttoala on 17 200 brm2 ja kustannukset ovat noin 58 miljoonaa euroa.


Tällä sivustolla käytetään evästeitä sivuston käytön optimoimiseksi. Jos hyväksyt evästeiden käytön, klikkaa tästä jatkaaksesi. Muussa tapauksessa voit lukea evästekäytäntömme täältä saadaksesi tietää lisää siitä, miten estät evästeiden käytön tai kytket ne pois päältä. Evästeiden pois päältä kytkeminen voi tarkoittaa, että tämä sivusto ei toimi asianmukaisesti etkä välttämättä voi käyttää kaikkia sivuston osia.