Asuinrakennusten ovet

Ovivalikoimamme tarjoaa sisä- ja ulko-ovet sekä uusiin että saneerattaviin kerrostalo-, rivitalo- ja luhtitaloasuntoihin sekä omakotitaloihin.

  

Kerrostaso-ovet

Kerrostaso-ovia käytetään kerrostaloissa porraskäytävästä asuntoon vievinä ovina. Valmistamme kerrostaloasuntojen huoneisto-ovia vakio- ja erikoismitoissa. Oven maksimikoko on 12 x 24 M (oviaukko 1210 x 2410 mm). Kerrostaso-oven yläpuolelle voidaan toimittaa huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneen huoltoluukku EI1 30/Rw 38 dB kaikissa pintavaihtoehdoissa.

Kerrostaso-oven pinta voi olla sileä tai uritettu. Erilaiset pinnat, värit ja kuviot antavat porraskäytävälle ilmettä. Sileäpintaisia kerrostaso-ovia saa viilu-, maali- ja laminaattipintaisina. Klassisen kauniit peilipalo-ovet sopivat myös hyvin kerrostaso-oviksi. Peilipalo-ovia on saatavissa maalattuina NCS-väreissä.

Kerrostaso-ovien lisävarusteet kuten ovisilmä ja turvalukot lisäävät turvallisuutta ja takaavat esteettömän kulun asuntoon. Kysy varusteista lisää oviasiantuntijoiltamme

Kerrostaso-ovien ääni- ja paloluokitukset

Ääntä ja paloa eristävät kerrostaso-ovet lisäävät asumismukavuutta ja turvallisuutta. Kerrostaso-ovina käytetään alla mainittuja ovia. Lue lisää palo- ja ääniluokituksesta.

  valiviiva_vaaleansininen

 

Ulko-ovet

Ulko-ovia käytetään rivitaloissa, luhtitaloissa ja omakotitaloissa sisäänkäyntiovina. Useimmat ulko-ovet on saatavissa maalattuina NCS S ja RAL -väreissä, 2-värimaalattuina ja tietyt mallit saarniviilutettuna. Lisäominaisuutena tiettyihin malleihin voi valita paloa tai paloa ja ääntä eristävän paloulko-ovirakenne. Ulko-oviin saa myös useita lisävarusteita.

 

Terassin- ja parvekkeenovet

Parvekkeenovia ja terassinovia käytetään omakotitaloissa, rivitaloissa, luhtitaloissa ja kerrostaloissa. Oviin saa myös useita lisävarusteita.

 

valiviiva_vaaleansininen

 

Sisäovet

Sisäovia käytetään asunnoissa huoneiden välisinä ovina. Ovimuotoiluja on useita; erilaisia sileitä laakaovia, kuvioituja ovia, lasitettuja ovia ja peiliovia. Oviin saa myös monenlaisia pintavaihtoehtoja; maalattu, viilutettu, värilakattu, pinnoitettu tai puuvalmis. Sisäovet voi valita myös rakenteen mukaan. Laatutietoinen rakentaja valitsee kevytoven sijaan massiivirakenteisen sisäoven. Tiettyjä malleja saa Rw 30 db äänieristysovina, jotka sopivat erinomaisesti esim. makuu-, työ- ja kotiteatterihuoneisiin.

Liukuovet

Liukuovia käytetään asunnoissa huoneiden välisinä ovina. Liukuovilevymallistossa on kevyt- ja massiivirakenteisia laaka- ja peiliovia. Ovi voi liukua seinän päällä tai seinän sisään. Lue liukuovien mitoituksesta.

Kylpyhuoneenovet

Kylpyhuoneenovet ovat lasiovia.

Saunanovet

Saunanovet ovat lasiovia.