Karmit ja kynnykset

Korkealuokkaiset karmimme valmistetaan massiivipuusta. Karmit voidaan valmistaa myös jalopuuvuorattuna tai metallisina, tai puukarmit voidaan varustaa metallisilla törmäyssuojilla. Kynnykset ovat kovapuuta, mekaanisia nostokynnyksiä tai laahuskynnyksiä.

Puukarmi

Puukarmien syvyydet ovat 92 mm, 120 mm tai 131 mm. Sisäoven karmia on saatavissa myös 68 mm syvänä. Muissa syvyyksissä voidaan käyttää kiinteällä levityspalalla laajennettua karmia. Karmien pintaan voidaan tarvittaessa asentaa 900 tai 1200 mm korkea RST-suojaus.

40mm_oven_karmipalo_oven_karmikarmin_levittaminen

 

Teräskarmi

Terveydenhuollon tiloihin erinomaisesti soveltuva uutuus on EI₁30/Rw 33 dB luokiteltuun tai luokittelemattomaan puuoveen liitettävä teräskarmi. Tähän hygieeniseen ja kestävään oviratkaisuun voidaan liittää integroitu sivuosa, jossa on runsaasti tilaa sairaalatekniikalle.

Teräskarmi kestää erinomaisesti iskuja ja sen liitoksissa on yhteen hitsattu rakenne. Karmissa ei ole liitosrakoja, joihin bakteerit helposti pääsisivät. Oviratkaisusta saadaan erityisen hygieeninen ja kestävä kokonaisuus, kun ovilevyn pintaan valitaan vielä antibakteerinen laminaatti.

>> Lataa teräskarmin tuotekortti (pdf)

teraskarmi_BOS_JELD_WEN

 

Alumiinikarmi

Tasareunaisiin muovireunaoviin on mahdollista valita alumiinikarmi. Karmin säätöalue riippuu seinän paksuudesta.

alumiinikarmit

 

valiviiva_vaaleansininen

 

Kynnykset

Kynnykset valmistetaan kovapuusta. Puukynnysten tilalla voidaan käyttää mekaanisia nostokynnyksiä tai laahuskynnyksiä.

Kynnykset -kevyet -projektiovet -jeld -wen
 

tiivistetyt_kynnykset