Kylpyhuoneenovet - lasiovi on kaunis ja kestävä kosteissa tiloissa

Kylpyhuoneenovelta vaaditaan paljon, sillä sen tulee kestää suihkutilan kosteutta, olla helposti puhdistettava ja tietysti näyttää hyvältä. Lasiovi on kestävä ja kaunis valinta, joka kruunaa kylpylätunnelman.

Lasiovi on kestävä ja turvallinen kylpyhuoneen oviratkaisu

Lasiovi on kestävä ja turvallinen oviratkaisu, joka sopii erityisen hyvin kosteisiin tiloihin. Lasiovi on 8 mm paksua karkaistua turvalasia (RakMK F2, 2001), joka kestää erinomaisesti kylpyhuoneolosuhteita. Maalattu valkoinen roiskevettä kestävä puukarmi on niin ikään suunniteltu kestämään kylpyhuoneessa. Voit myös valita puuvalmiin mäntykarmin tai lämpökäsitellyn haapakarmin.

Sulje kiireettömät kylpyhetket kauniin lasioven taakse

Kylpyhuoneenoven tulee tietysti myös näyttää hyvältä. Lasiovimalleissa on niin graafisia, luonnonläheisiä kuin hillittyjä pintoja. ADVANCE-valikoiman Spa-lasiovet tarjoavat sisustukseen ja korkealaatuisiin materiaaleihin panostavalle tyylikkäitä, kuvioituja lasiovia kylpyhuoneeseen. UUTTA! Keväällä 2017 lanseerattiin 4 uutta lasiovimallia: kotoisa Himmeli+, valoisa Kesäyö+, huippumoderni Linja+ ja simppelin tyylikäs Lumi+. Clever-valikoiman Bath-lasiovet ovat kuvioimattomia silkkipainettuja, läpikuultavia lasiovia. 

Miten kylpyhuoneen lasiovista näkyy läpi?

Täysin läpinäkymättömiä lasiovia ovat Spa-malliston Oksa+, Linja+ ja Lumi+. Muut lasiovet läpikuultavia ja/tai osittain läpinäkyviä. Läpikuultavista ovista ei näy läpi, mutta erottaa hahmon. Niistä kohdista, joissa ei ole painatusta, näkee selvästi läpi.

Kylpyhuoneenoveksi käy myös roiskevedenkestävä sisäovi

Jos kylpyhuoneenoveksi halutaan lasioven sijaan perinteisempi sisäovi, tarjoaa JELD-WEN oviratkaisuksi Bath-malliston roiskevedenkestäviä sisäovia (rvk-ovi). Roiskevedenkestävä ovi on VTT:n testaama, kodin kylpyhuoneeseen soveltuva kevytrakenteinen laaka- tai peiliovi, jonka reunat on suojattu kosteudelta patentoidulla menetelmällä. Rvk-ovet ovat valkoiseksi maalattuja ja niihin voi hankkia myös roiskevedenkestävän karmin. Rvk-ovi on hyvä pyyhkiä kuivaksi suihkussa käynnin jälkeen, jotta kosteus ei pääse oven rakenteisiin. Roiskevedenkestävän oven ja suihkun välillä tulee olla matkaa vähintään 1,5 metriä. Jos suihku on lähempänä kylpyhuoneenovea, valitse lasiovi. 


Käytämme evästeitä parantaaksemme kävijöidemme käyttökokemusta. Käyttämällä nettisivujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...