Liitutauluovi houkuttelee esiin sisäisen artistin

Liitutauluovi on älykäs ratkaisu, johon voi kirjoittaa kauniita ajatuksia ja tärkeitä tietoja. Liitutauluovi on kaunis sisustuselementti, joka sopii raikkaan skandinaaviseen sisustustyyliin ja kaikkiin kodin huoneisiin.

Sisäoviin kiinnitetään yllättävän vähän huomiota, vaikka ovilla on suuri vaikutus sisätiloihin. Siihen nähden, kuinka ovien tyyli ja sävy antavat luonnetta koko huoneelle, on erikoista, ettei niiden uusiminen ole yleisempää esimerkiksi pienten pintaremonttien yhteydessä. Erityisesti liitutauluovilla saa helposti luotua persoonallisen ilmeen kotiin.

Blogi -liitutauluovi -keittio

Liitutauluovi – fiksu ja tyylikäs sisäovi

Ovella voi olla monta käyttötarkoitusta – perinteisen roolinsa lisäksi ovi voi toimia loputtoman luovuuden alustana kodissasi asuville taiteilijoille, tai tervehdysten kirjoitusalustana. Mikäpä voisi ilahduttaa koululaista enemmän kuin vanhemman jättämä viesti keittiön oveen: ”Moikka, muru! Jääkaapissa on pizzaa! <3”

Liitutaululle voi kirjoittaa tärkeitä tietoja, ja se voi olla kodin yhteinen hauska juttu. Tyhjänä se on kauniin minimalistinen sisustuselementti.

Blogi -liitutauluovi -einstein

Liitutauluovi ruokkii luovuutta muuallakin kuin lastenhuoneissa

Lastenhuoneeseen liitutauluovi sopii erityisen hyvin. Lapset rakastavat liiduilla piirtämistä, tuota ihanan kehittävää ja luovaa leikkimistä. Ja mikä parasta – kun liitutaulu on ovessa se ei vie yhtään seinätilaa. Myös olohuoneessa ja käytävässä liitutauluovi toimii hyvin, varsinkin jos pienet artistit eivät viihdy lastenhuoneessa.

Liiduissa on se taika, että terveisistä tulee heti hitusen hauskempia ja taiteellisempia kuin kynällä paperille kirjoittaessa. Rätin pyyhkäisyllä oven saa edustuskuntoon, mikäli taideteokset ja to do -listat haluaa pois vieraiden silmistä. Juhlissa liitutauluovi toimii kätevänä vieraskirjana.

Keittiössä liitutauluovi on myös fiksu sisustuselementti. Taululle voi kirjoittaa viikon ruokalistan, inspiraatiolauseen, tärkeitä reseptejä, perheen tehtävälistan, tai vaikka kauppalistan, josta voi napsaista kuvan ennen kauppaan lähtöä!

Lisätietoja liitutauluovista löydät täältä

Liitutaulupostaus -lastenhuone