Värikkäät sisäovet - yllätä oranssilla tai valitse ikityylikäs musta

Sisäoviesi värivalintaa rajoittaa ainoastaan mielikuvituksesi; valitse vakioväreistä tai mikä tahansa NCS S -väri. Ota käteen ääretön väripaletti ja luovuus - ja oviesi mahdollisuudet ovat rajattomat. Väri on henkilökohtainen kokemus. Anna siis tunteen viedä. Lopputuloksena saat itsesi näköisen ovisisustuksen.

Valitse oven väri tilan ja tunnelman mukaan

Väreillä on valtava vaikutus. Värit voivat rauhoittaa, hidastaa ja selkeyttää. Tai piristää, rohkaista ja innostaa. Saman kodin sisällä voi olla monta eri tunnelmaa. Hienostunut helmenharmaa ovi on omiaan elegantissa ruokasalissa, sininen ovi voi tuudittaa levollisiin uniin, oranssi ovi innostaa pelihuoneessa ja elegantit mustat ovet sopivat mihin tahansa moderniin sisustukseen. Tokihan voit myös vaihtaa jouluksi keskeiseen huoneeseen punaisen oven ja pääsiäisenä keltaisen. Ovilevy on nopeampi vaihtaa toisen säyviseen kuin vaikkapa maalata seinä.

 

varikkaat-sisaovet-8

Craft-massiivipeiliovi 101

varikkaat-sisaovet-1

Steady-lujalaakaovi 411 (harmaa NCS S 5500-N)

varikkaat-sisaovet-5

Steady-lujalaakaovi 411

 

 

Ilmaise itseäsi oviesi värivalinnoilla

Värit kertovat paljon valitsijastaan. Näet heti sielusi silmin, minkälainen ihminen viihtyy hilpeän keltaisessa, hohtavan valkoisessa, syvän mustassa tai raikkaan turkoosissa kodissa. Toisille värien harmonia merkitsee maltillista murrettujen maanläheisten värien käyttöä; toisille taas näyttävää musta-oranssia tai valko-punaista sisustusta. Ovivalintoja tehdessä voit helposti suunnitella oman värikokonaisuuden eri huoneille tai yhtenäisen linjan koko kotiin. 

varikkaat-sisaovet-2

Unique-massiivikehysovet 507 ja 505 (musta NCS S 9000-N)

varikkaat-sisaovet-3

Steady-lujalaakaovi 412

varikkaat-sisaovet-4

Sound-äänieristysovi 201DB

 

Valitse perusväri tai erikoisväri - tarkista sävy NCS S -värikartasta

Maalattujen ADVANCE-valikoiman ovien (mallistot CraftSteadyStableUniqueSlide pois lukien Easy ja Style, Fire ja Sound) väri on valittavissa perusväreistä: valkoinen, musta, harmaa tai helmenharmaa. Voit myös määritellä väriksi minkä tahansa NCS S -sävyn. NCS S -värijärjestelmä mahdollistaa ovien sävyttämisen tuhansiin eri väreihin. NCS S -värikarttoja saa rautakaupoista. Värisävyt voivat näyttää erilaisilta näytöltä tai painetuista esitteistä katsottaessa. Valitse aina lopullinen väri NCS S -värikartasta siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. 

varikkaat-sisaovet-6

Steady-lujalaakaovet 411

varikkaat-sisaovet-7

Unique-massiivikehysovi 501B (erikoisväri 

 

 

Katso video - Välioven värillä on väliä