Massiiviovi vai kevytovi?

Sisäovien rakenteet ovat erilaisia. Toiset ovet ovat jykeviä massiivipuisia, massiivirakenteisia tai levyrakenteisia, kun toiset taas kevyitä ja kennorakenteisia. Lisäksi olemme kehittäneet uudenlaisen jämäkän lujalaakaovirakenteen. Pihistä tai panosta – valinta on sinun.

Massiiviovi on kestävä ja pitkäikäinen

Tänä päivänä arvostetaan laatua, hyviä tuoteominaisuuksia ja kestävyyttä, joten myös ovilta haetaan pitkäikäisyyttä ja jämäkkyyttä. Laatua arvostavan kannattaakin täydentää kodin sisustusta ADVANCE-valikoiman ovilla.

ADVANCE-valikoiman Unique-massiivikehysovet ja Craft-massiivipeiliovet ovat massiivirakenteisia sisäovia. Massiivirakenteisessa ovessa on kehyspuu ja levyrakenteinen peiliosa. Massiiviovi on nimensä mukaisesti rakenteeltaan kevytovea jämäkämpi ja siinä on aito puuntuntu tallella. Tradition ja Unique Rustic ovat taas massiivipuuovia, joiden kehys ja peilit ovat massiivipuuta. Kevyemmissä Style- ja Easy-sisäovissa on kennorakenne. 

Massiiviovemme kestävät aikaa ja antavat elegantin ilmeen kodille. Ne säilyttävät korkean laatunsa vuosi vuoden jälkeen. Ajaton design on suunniteltu kestämään, joten se on järkevä ja ekologinen valinta. Lisäksi elämän jälkiä saanut massiivipuuovi voidaan korjata.

massiivovet-craft

Craft-massiivipeiliovi 101 pariovi 

Massiivirakenteisten ja massiivipuisten sisäovien rakenne ja pintakäsittely on tehty laadukkaista raaka-aineista perinteisellä puusepän taidolla, joten ne antavat viimeistellyn loppusilauksen kodin sisustukselle. Lisäksi Unique- ja Craft-ovia voi personoida valitsemalla oveen haluamansa NCS S –värin, ja lasivaihtoehtoja on neljä: kirkas, satiini, MasterCarre-kuviolasi ja Chinchilla-kuviolasi. Mallistoissa on useita ovimallivaihtoehtoja, ja hienostunein ovisisustus saadaan yhdistelemällä umpiovia ja lasitettuja ovia.

massiiviovet-unique

Unique-massiivikehysovet 507 ja 505 (musta NCS S 9000-N)

Lujalaakaovi on monipuolinen ja jämäkkä

Steady-lujalaakaovet ovat sisustusmahdollisuuksiltaan jopa joustavampia kuin massiivirakenteiset Craft- ja Unique-ovet. NCS S –värien lisäksi lujalaakaoviin voi valita pysty- tai vaakaviilun. Steady-ovessa on lujalaakaovirakenne, jonka ansiosta ovi on jämäkkä, mutta painonsa puolesta se on helposti käsiteltävissä esimerkiksi asennettaessa. Laakaovea saa vieläkin jämäkämpänä ja painavampana Stable-laakaovena, jonka sisus on jykevää reikälastulevyä.

Kevytovi on edullinen ja laadukas

Jos kotiin halutaan edulliset ja laadukkaat ovet, on valinta clever-valikoiman ovet. Clever-valikoiman Easy-kevytlaakaovet ja Style-kevytpeiliovet ovat kennorakenteisia. Kevytpeiliovi imitoi muotoilullaan massiivipeilioven profiileja, mutta sen kuviointi on muotopuristettu, joten se ei ole yhtä viimeistellyn tyylikäs.

Kennorakenteinen ovi on kevyt ja hinnaltaan huokeampi kuin korkealaatuinen massiivirakenteinen ovi. Oven sisusmateriaali vaikuttaa tietysti oven painoon, ja kevytovien tuntu ei ole yhtä jämäkkä ja laadukas kuin massiiviovien. Clever-valikoiman ovivalikoima tarjoaa suosituimmat ovimallit valkoisina.

Sisaoven_rakenne_massiivi

 

massiivipeilioven rakenne

kevytpeilioven rakenne