Mustat sisäovet

Pohjoismainen sisustustyyli on perinteisesti ollut värisävyiltään vaalea. Nyt kuvaan on astunut uusi trendi: mustat sisäovet. Musta ovisisustus on huipputyylikäs ja rohkea.

Moni asukas ajattelee sisäovia rakennusmateriaalina, jonka tulee herättää mahdollisimman vähän huomiota ja olla yhdenmukaista valkoisten seinien kanssa. Muutos on nyt kuitenkin alkanut. Viime vuosina on ymmärretty, että ovilla on suurempikin rooli; nyt ovet saavat poiketa muusta sisustuksesta väreillään ja kuvioillaan. Esimerkiksi mustat sisäovet ovat yleistyneet sisustuselementtinä kaikissa Pohjoismaissa.

Musta sisäovi on voimakas sisustuselementti

Valkoiset ovet sopivat toki hyvin yhteen vaaleiden seinien kanssa, mutta mustat sisäovet tuovat aivan eri tavalla luonnetta huoneeseen ja koko asuntoon. Musta sisäovi on näyttävä ja asunnon arvokkuutta kohottava sisustustuote eikä missään nimessä valju rakennustarvike. Mustat sisäovet luovat modernin tyylikkään ja rohkean ovisisustuksen.

mustat-sisaovet-artikkeli-5

 

mustat-sisaovet-artikkeli-8

 

mustat-sisaovet-artikkeli-6

 

Mustat sisäovet taipuvat monenlaisiin sisustustyyleihin

Mustat sisäovet sopivat niin klassisiin kuin moderniin muotoihin mieltyneelle sisustajalle, koska kaikkien maalattujen ADVANCE-valikoiman ovien perusvärivalikoimassa on valittavana musta väri (NCS S 9000-N). Maalattuja ADVANCE-sisäovia ovat Unique-massiivikehysovet, Craft-massiivipeiliovet, Steady-lujalaakaovet ja Stable-massiivilaakaovet. Myös liukuovia, palo-ovia ja äänieristysovia saa mustaksi maalattuina.

mustat-sisaovet-artikkeli-1

 

mustat-sisaovet-artikkeli-7

 

Jos mustaan ovisisustukseen halutaan hieman luonnollista pehmeyttä, kannattaa Steady- tai Stable-laakaoveen valita musta viilu. Viilu voi olla pystyviilu tai vaakaviilu.

mustat-sisaovet-artikkeli-2

 

mustat-sisaovet-artikkeli-3

 

mustat-sisaovet-artikkeli-4