Pariovet - näyttävä ja kulkemista helpottava oviratkaisu

Ammottaako remontoitavan huvilasi seinässä kunnioitettavan kokoinen kulkuaukko, johon haluat näyttävän oviratkaisun? Vai onko tulevassa talossasi pitkä ovellinen seinä, joka kaipaisi loistokasta linjan rikkojaa? Pariovi täyttää suurenkin oviaukon ja on takuuvarma katseenvangitsija.

Pariovi on vastustamattoman pröystäilevä sisäoviratkaisu

Pariovi on erinomainen tapa avartaa tilaa huoneiden välillä ja lisätä samalla tilan hohdokkuutta. Ajattele vaikka, miten loistokasta on avata näyttävät lasitetut pariovet illallisvieraillesi kauniisti katettuun ruokasaliin. Pariovet luovat kartanomaisen arvokasta tunnelmaa ja antavat samalla vaikutelman isommasta tilasta. Lasitettu pariovi tuo kaivattua lisävaloa ja tilantuntua kahteen huoneeseen.

Uutuus! Seinän sisään liukuvaa ovea saa nyt myös pariovena. Pariliukuovi on huippumoderni, lattia- ja seinäneliöitä säästävä oviratkaisu. Lue lisää liukuovista.

Ovi + puolikas ovi eli levikkeellinen sisäoviratkaisu

Mitä puolikkaalla ovella tekee? Eipä juuri mitään, jos korkeudesta otetaan puolet. Mutta leveys onkin aivan eri asia. Oven viereen valittavaa lisäosaa kutsutaan levikkeeksi. Ovi ja levike -yhdistelmää käytetään usein esimerkiksi eteisen näyttävänä ja käytännöllisenä oviratkaisuna. Näin kodin eniten liikennöityyn huoneeseen, eteiseen, saadaan aukaistuksi tarvittaessa normaalia isompi kulkuaukko, joten esimerkiksi huonekaluja on helpompi kuljettaa sisään ja ulos. Toisaalta eteiseen saadaan enemmän valoa, kun valitaan lasitettu ovi ja levike -yhdistelmä. Levikettä käytetään myös silloin, kun oviaukko on yksittäiselle ovelle liian suuri, mutta pariovelle liian pieni.

Arkikäytössä pariovesta kuljetaan käyntiovea avaten ja sulkien. Pariovien toimitukseen sisältyy reunasalvat, joilla toinen ovi lukitaan paikoilleen. Tarvittaessa myös kiinteä ovi voidaan toki avata.