Meille töihin?

Haluamme olla houkutteleva työnantaja, joka kehittää ja ylläpitää työntekijöidensä kykyjä ja taitoja. Säilyttääksemme asemamme puuovien johtavana valmistajana olemme aina kiinnostuneita saamaan joukkoomme ammattitaitoisia ihmisiä.

Tarjoamme JELD-WEN Suomi Oyläisille kansainvälisen, haastavan ja kehittyvän toimintaympäristön, mielenkiintoisia ammatillisia haasteita sekä hyvät kehitysmahdollisuudet. Tarjoamme paljon erilaisia uravaihtoehtoja, jotka vaativat monenlaista osaamista ja asiantuntemusta. Työntekijämme voivat kehittää omaa asiantuntemustaan ja laajentaa osaamista yhdessä lahjakkaiden ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa kaikkialla Euroopassa.

Avoimet työpaikat

Kaikki avoimet työpaikat löydät urasivustoltamme osoitteesta https://jobs.jeld-wen.com/.

 

valiviiva_vaaleansininen

 

Avoin, rehellinen ja kunnioittava työympäristö

Tavoitteemme on luoda työympäristö, jolle on ominaista avoimuus, rehellisyys ja keskinäinen kunnioitus. Jokainen työntekijä on tärkeä. Myös tasa-arvon noudattaminen on meille tärkeää. Siksi tavoitteemme on työympäristö, jossa jokainen on tasa-arvoinen sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, siviilisäätyyn, rotuun, ihonväriin, uskontoon, kansalaisuuteen, invaliditeettiin tai ikään katsomatta. Katso myös JELD-WENin arvot.

Olemme ylpeitä siitä, että:

  • kehitämme organisaatiota vapauteen ja vastuuseen.
  • asetamme korkeat vaatimukset ja kohtelemme kaikkia tasapuolisesti.
  • teemme toimenpiteitä, joilla aikaansaadaan motivaatiota ja joukkuehenkeä.
  • kehitämme ja koulutamme jatkuvasti työntekijöidemme ammattipätevyyttä, asiatietoa, asennetta ja käyttäytymistä.
  • otamme toiminnassamme huomioon toisemme, asiakkaamme ja ympäristön.
  • työtyytyväisyys on meille tärkeää.