Käyttöehdot ja vastuuvapauslauseke

Käyttämällä JELD-WEN Suomi Oy:n (jäljempänä JELD-WEN) www-sivuja sitoudut seuraaviin käyttöehtoihin. Www-sivujemme sisältö on suojattu kopioinnilta ja jäljittelyltä kansainvälisten lakien ja sopimusten nojalla. Kaikki oikeudet pidätetään.

JELD-WEN ei takaa, että www-sivujen käyttö olisi häiriötöntä. JELD-WEN pidättää itselleen oikeuden muuttaa näiden www-sivujen sisältöä tai estää niihin pääsy milloin tahansa. JELD-WEN ei ota vastuuta näiden www-sivujen päivittämisestä.

JELD-WEN ei vastaa millään tavalla näillä www-sivuilla olevien tietojen tai materiaalin saatavuudesta, oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai tiettyyn tarkoitukseen soveltuvuudesta tai sisällöstä. JELD-WEN ei vastaa millään tavalla vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, jotka liittyvät näiden www-sivujen käyttöön. Jollei toisin todeta, minkään näillä www-sivuilla ei voida katsoa olevan osa JELD-WENin yleisiä myynti- tai toimitusehtoja.

Näillä www-sivuilla voi olla linkkejä muihin www-sivuihin. JELD-WEN ei vastaa tällaisten ulkopuolisten www-sivujen sisällöstä. Näihin käyttöehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti.

JELD-WEN pidättää itselleen oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja. Käyttämällä näitä www-sivuja sitoudut myös tällaisiin muutoksiin.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme kävijöidemme käyttökokemusta. Käyttämällä nettisivujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...