Liukuoven asennus seinän päälle

Lue liukuoven asennusohje ennen asentamista. Voit ladata pdf-muotoisen asennusohjeen latauskeskuksesta. Seuraa ohjeita huolellisesti. Ole tarkka mittojen ja tarkistusten kanssa. Valmistaja ei vastaa virheellisen varastoinnin, suojauksen, asennuksen tai huollon aiheuttamista vioista ja toimintahäiriöistä.

Katso lisäksi sisäoven asennus- ja huolto-ohjesivulta sisäoven varastointi ja suojaus sekä sisäoven huolto-ohje. Mitoitukseen saat apua sivulta Liukuoven mitat.

 

Liukuoven asentaminen seinän päälle

  1. Pujota pyörästöt ja stopparit liukukiskoon.
  2. Kiinnitä liukukisko seinään oikealle korkeudelle (= kokonaiskorkeus 2230 mm, mitoituskuva alla). Tarkista liukukiskon suoruus vesivaa'alla.
  3. Kiinnitä ripustushelat ruuveilla ovilevyn yläreunaan.
  4. Nosta ovilevy paikalleen pyörästön pultteihin.
  5. Merkitse lattiaohjurin paikka lattiaan. Huomioi, että lattiaohjurin tulee olla keskellä liukuoven ohjuriuraa. Huomaa myös, että lattiaohjurin pitää olla urassa myös oven ääriasennoissa. Kiinnitä alaohjain ruuveilla paikalleen.
  6. Säädä pyörästöstä ovilevy vaakasuoraan. Tarkista suoruus vesivaa'alla.
  7. Laita ovilevy ensin ääriasentoon (A, kiinni) ja merkkaa päätystopparin paikka. Kiinnitä/kiristä päätystopparit ruuvaamalla. Laita ovilevy sitten toiseen ääriasentoon (B, auki) ja merkkaa toisen päätystopparin paikka. Kiinnitä/kiristä päätystopparit ruuvaamalla.
  8. Aseta otsalauta paikalleen. Poraa sitten lukitusruuville reikä ja kiinnitä lukitusruuvi.
  9. Kiinnitä päätylevyt ruuvaamalla.

 

 Seinan_paalla_liukuvan_liukuovisetin_mitoitus_JELD_WEN