Saunanoven valintaopas

Oikeanlainen saunanoviratkaisu sitoo sisustuksen harmoniseksi kokonaisuudeksi kestäen erinomaisesti vettä, kosteutta ja lämpötilanvaihtelu. Pohdi ainakin seuraavia seikkoja ennen saunanoven hankkimista:

 

Pihistäjä vai panostaja ovisisustusasioissa?

valiviiva_vaaleansininen

Ovet on jaettu kahteen valikoimaan: clever ja ADVANCE. Clever-valikoiman ovet ovat pihistäjän valinta. Valikoima tarjoaa edulliset, laadukkaat ja käytännölliset perusovet suomalaiseen kotiin. Clever-valikoiman Sauna-ovet ovat kuviomattomia.

Clever_line_logo

 

ADVANCE-valikoiman ovet ovat panostajan valinta. Valikoiman korkealaatuiset ja näyttävät oviratkaisut vastaavat vaativan sisustajan tarpeisiin. ADVANCE-valikoiman Serenity-saunanovet ovat kuvioituja.

Advance_line_logo

 

Saunanoven väri ja kuvio

valiviiva_vaaleansininen

Saunanoven tulee sopia saunan muuhun sisustukseen tai se voi toki olla myös muun sisustuksen innoittaja. Lasinen saunanovi tekee saunasta joka tapauksessa tilavamman tuntuisen ja tyylikkäämmän näköisen. Ovimalleja löytyy niin hillitylle, räväkälle kuin luonnonläheiselle sisustajalle. Katso tästä kaikki saunanovimallit.

Voit valita saunanoven päävärin mukaan:

 Saunanovien_tyyleja_kuvioimaton Saunanoven_tyyleja_kuvioitu

 

Valitse puumateriaali

valiviiva_vaaleansininen

Saunanoven puumateriaalin voit valita neljästä eri vaihtoehdosta. Karmi ja vedin ovat aina samaa materiaalia. Vaihtoehdot on valittavissa kaikkiin saunanoviin.

  • puuvalmis leppä
  • puuvalmis mänty
  • musta oksaton mänty
  • lämpökäsitelty haapa

Saunanoven_karmit 

 

Valitse vedin

valiviiva_vaaleansininen

Saunanoven vetimen voit valita kolmesta vaihtoehdosta. Vaaka- ja pystyvetimiä myydään myös erikseen jo omistamaasi Swedoor-oveen. Vetimen kiinnitysmekanismi on patentoitu ratkaisu, joka sopii vain Swedoorin saunanoviin. Valitse vetimeksi

  • Pyöreä vedin (vakio)
  • Vaakavedin
  • Pystyvedin

 Saunanoven_vetimia

 

Kätisyys

valiviiva_vaaleansininen

Ennen asentamista pitää vielä tietää, mikä on oven kätisyys eli onko saunanovesi oikeakätinen vai vasenkätinen. Oksa-saunanoven kätisyys pitää ilmoittaa jo tilatessa.

Oikeakatinen_saunanovi Vasenkatinen_saunanovi

 

Viimeistele kylpyhuoneenovella

valiviiva_vaaleansininen

Viimeistele kylpyhuone saunanoveen sopivalla kylpyhuoneenovella. Katso tästä saunanoven kuvioihin sopivat kylpyhuoneen lasiovet.

Saunan_ja_kylpyhuoneenoven_kuviot