Sisäovet

Sisusta kotisi sisäovilla. Valitse kotiisi sisäovet, jotka sopivat saumattomasti kotisi sisustukseen. Kiinnitä lisäksi huomiota sisäovien teknisiin ominaisuuksiin; tarvitsetko kotiisi perussisäovien lisäksi esimerkiksi erikoismittaisia ovia, seinän sisään tai seinän päällä liukuvia ovia, kosteutta kestäviä ovia tai paloa ja ääntä eristäviä sisäovia.

Sisäoven ostajana panostaja vai pihistäjä?

ADVANCE-valikoiman korkealaatuiset sisäoviratkaisut vastaavat vaativan sisustajan vaateisiin. Ovia saa useissa eri väreissä ja erikoisominaisuuksilla. ADVANCE-sisäovia ovat Craft-massiivipeiliovet, Steady-lujalaakaovetStable-massiivilaakaovet, Unique-massiivikehysovet, Unique Rustic -mäntykehysovet, Fire-palo-ovet, Sound-äänieristysovet, Slide-liukuovet ja Spa-lasiovet.

Clever-valikoima tarjoaa edulliset ja laadukkaat perussisäovet. Clever-sisäovia ovat Style-kevytpeiliovet, Easy-kevytlaakaovet, Easy Effect -kevytlaakaovet, Purity-kehysovet (aiemmin Trend), Tradition-mäntypeiliovet, Bath-lasiovet ja Bath- roiskevedenkestävät ovet.

Miten valitset sopivat sisäovet?

Löydä sinulle sopivat ovet sivulta sisäovivalikoima tai hae vielä inspiraatiota sisäovien Ideat-osiosta tai sisäovien valintaoppaasta.