Ulko-ovet

Ulko-ovi on näkyvä osa kodin julkisivua ja eteisaulaa, joten sen tulee sopia muotoilultaan ja väritykseltään sekä talon arkkitehtuuriin että kodin sisustukseen. Suomen olosuhteissa lämpö- ja kosteusvaihtelut koettelevat ulko-ovien suorituskykyä, joten lämmöneristävyys, kestävyys ja tiiveys ovat tärkeitä ulko-ovien ominaisuuksia. Ulko-ovi toivottaa kutsutut vieraat tervetulleiksi ja pitää kutsumattomat poissa. Pääulko-oven lisäksi kotiin tarvitaan usein terassiovi tai parvekeovi ja sivuovi tai takaovi, joka on yhtä turvallinen kuin pääulko-ovikin.

>> Katso tästä kaikki ulko-ovet 

 

Ulko-oven ostajana panostaja vai pihistäjä?

ADVANCE-valikoiman korkealaatuiset ja näyttävät ulko-ovet vastaavat vaativan rakentajan ja sisustajan tarpeisiin. Ovia saa useissa eri väreissä, viilutettuna, laseilla ja erikoisominaisuuksilla sekä erikoismitoissa. Ulko-oviin saa myös käytettävyyttä ja turvallisuutta lisääviä tarvikkeita. ADVANCE-valikoimaan kuuluvat uudet ECO-rakenteiset ulko-ovet, modernit Character-ulko-ovet ja Function-ulko-ovet, klassiset Classic-ulko-ovet ja Balcony-terassi/parvekeovet sekä ulko-oviin yhdisteltävät levikkeet ja yläikkunat.

Clever-valikoima tarjoaa edulliset ja laadukkaat perusulko-ovet: Basic-ulko-ovet ja Mökki-ovet.

Miten valitset sopivan ulko-oven?

Löydä sinulle sopiva ovi sivulta ulko-ovivalikoima tai hae ensin inspiraatiota ulko-ovien Ideat-osiosta tai ulko-oven valintaoppaasta.

 

UUTUUS - ECO-rakenteiset ulko-ovet

Tutustu tästä ECO-rakenteisiin ulko-oviin. Ovet ovat yleisesti käytetyn öljypohjaisen EPS:n sijaan puukuiturakenteisia. Uuden rakenteen myötä lanseerasimme myös yli 50 uutta ulko-ovidesignia. 

>> Katso ECO-rakenteiset ulko-ovet

>> Lue lisää ECO-ovista

ECO-kuvitus-oksa