Tietosuojakäytäntö

JELD-WEN Europe Ltd on sitoutunut suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Tämä käytäntö ja kaikki muut käytännössä viitatut asiakirjat määrittävät perustan sinua koskevien tietojen tai meille ilmoittamiesi tietojen käsittelylle. Lue tämä tietosuojailmoitus huolellisesti ymmärtääksesi henkilötietoihisi ja niiden käsittelyyn liittyvät näkökohtamme ja käytäntömme.

"Me" tarkoittaa seuraavia yhtiöitä: JELD-WEN Holding, Inc., JELD-WEN Europe, JELD-WEN Türen GmbH, JELD-WEN Sverige AB, JELD-WEN Deutschland GmbH & Co. KG, JELD-WEN Suomi Oy, JELD-WEN UK Limited, JELD-WEN France SAS, JELD-WEN Danmark A/S, JELD-WEN Norge AS JELD-WEN Schweiz AG, Mattiovi Oy, Domoferm GmbH & Co KG, BOS GmbH, BBE Domoferm GmbH, HSE spol s.r.o, Domoferm Export GmbH ja niiden tytäryhtiöitä

SINUA KOSKEVAT TIEDOT JOITA VOIMME KERÄTÄ

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavia tietoja sinusta:

  • Sivustoillamme lomakkeita täyttäessäsi ilmoittamasi tiedot. Nämä ovat sivustomme käyttäjäksi rekisteröitymisen, palvelun tilaamisen ja lisäpalvelujen pyytämisen yhteydessä ilmoittamiasi tietoja. Voimme myös pyytää sinulta tietoja osallistuessasi kilpailuun tai myynninedistämiseen, jota me tai jokin konserniyhtiömme sponsoroi, ja myös silloin, kun ilmoitat sivustoomme liittyvästä ongelmasta.
  • Jos otat meihin yhteyttä, voimme säilyttää kyseiseen viestintään liittyviä tietoja.
  • Voimme myös pyytää sinua osallistumaan kyselyihin tutkimustarkoituksissa, mutta osallistuminen on vapaaehtoista.
  • Sivustollamme vierailujasi koskevat tiedot, mukaan lukien muun muassa sivuston liikenteeseen, sijaintietoihin, blogeihin ja muuhun viestintään liittyvät tiedot sekä käyttämäsi resurssit.

Emme välitä tietojasi kenellekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi muutoin kuin silloin, kun näin on tehtävä voidaksemme vastata pyyntöihisi.

Lisätietoja tietojesi säilyttämisestä ja käsittelystä saa ottamalla yhteyttä JELD-WENin alueelliseen tietosuojavastaavaan osoitteessa DataProtectionJW@jeldwen.com.

IP-OSOITTEET

Voimme kerätä tietoa tietokoneestasi, mahdollisesti myös IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmästäsi ja selaintyypistäsi järjestelmän ylläpitoa varten, yhdisteltyjen tietojen mainostajillemme ja sidosyrityksillemme ilmoittamista varten ja tarkastaaksemme sivuston käyttöä. Nämä tiedot ovat tilastotietoa käyttäjän selailutoiminnasta ja kuvioista eivätkä nämä tiedot yleensä tunnista ketään yksittäistä henkilöä. Voimme käyttää ja käytämme IP-osoitteita tunnistaaksemme sinut silloin, kun se on mielestämme tarpeen sivustomme ehtojen noudattamista varten tai palvelumme, sivustomme, asiakkaidemme tai muiden suojaamiseksi.

EVÄSTEET

Käytämme tällä sivustolla useita erilaisia työkaljua sivustolla vierailuun liittyvien tietojen mittaamiseen ja analysointiin. Käytämme tähän tarkoitukseen IP-osoitettasi (tietokoneen verkossa tunnistava numerosarja) kerätäksemme tietoa esimerkiksi verkkoliikenteestä ja selaimesi ja tietokoneesi tyypistä. Emme käytä tietoja tunnistamiseesi.

Lisäksi myös evästeitä käytetään. Eväste on pieni tietokoneelle sivustolla vierailusi yhteydessä tallennettava tiedosto. Jos palaat sivustolle, eväste tunnistaa sinut. Evästeellä on yksiöllinen numero eikä se siksi ole henkilötietoa. Emme käytä evästeitä tunnistamiseesi. Evästettä ei voi käyttää tunnistamiseesi kolmansien osapuolten sivustoilla. Voit estää evästeiden käytön, poistaa evästeet ja säätää tietokoneesi ilmoittamaan evästeen lisäämisestä selaimesi asetuksista. Lisätietoja löytyy selaimen ohjeosiosta.

Perusteellinen evästekäytäntömme löytyy täältä.

MISSÄ SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Sinusta keräämämme tiedot voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Tietojasi voivat myös käsitellä ETA:n ulkopuoliset työntekijät, jotka työskentelevät meidän tai alihankkijamme palveluksessa. Tällaiset työntekijät voivat esimerkiksi käsitellä tilaustasi ja tarjota tukipalveluja. Ilmoittaessasi henkilötietosi hyväksyt tällaiset siirrot, säilytyksen ja käsittelyn. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kaikkia meille esittämiäsi tietoja säilytetään turvallisilla palvelimillamme. Jos olemme antaneet sinulle (tai olet valinnut) salasanan, jonka avulla pääset tiettyihin sivustomme osiin, vastaat salasanan salassapidosta. Pyydämme, että et jaa salasanaa kenenkään kanssa.

Valitettavasti tietojen siirtäminen verkossa ei ole täysin turvallista. Huolimatta siitä, että teemme parhaamme suojataksemme henkilötietosi, emme voi taata sivustollemme siirrettyjen tietojen turvallisuutta; kaikki siirrot tapahtuvat omalla riskilläsi. Saatuamme tietosi noudatamme vaativia toimenpiteitä ja suojakeinoja voidaksemme estää luvattoman pääsyn tietoihin.

TIETOJEN KÄYTTÖ

Käytämme säilyttämiämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Varmistamaan, että sivustomme sisältö esitetään mahdollisimman tehokkaasti sinulle ja tietokoneellesi.
  • Tarjotaksemme sinulle tietoa, tuotteita tai palveluja, joita pyydät meiltä tai jotka voivat mielestämme kiinnostaa sinua, jos olet hyväksynyt yhteyden ottamisen tällaisessa tarkoituksessa.
  • Jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, voimme päättää lähettää sinulle seurantaviestin tai soittaa sinulle, jos olet hyväksynyt yhteyden ottamisen tällaisissa tarkoituksissa.

Jos et halua, että käytämme tietojasi tällä tavalla tai välitämme tietosi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksissa, rastita vastaava ruutu tietojen keräämiseen tarkoitetussa lomakkeessa.

TIETOJESI LUOVUTTAMINEN

Voimme luovuttaa henkilötietojasi kenelle tahansa konserniin kuuluvalle eli tytäryhtiöillemme, lopulliselle holdingyhtiöllemme ja sen tytäryhtiöille.

Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille:

  • Jos myymme tai ostamme yrityksen tai omaisuuseriä, voimme luovuttaa henkilötietosi kyseisen yhtiön tai omaisuuserän potentiaaliselle myyjälle tai ostajalle.
  • Jos kolmas osapuoli hankkii jonkin JELD-WENin yhteisön tai olennaisilta osin kaikki sen omaisuuserät, asiakkaidemme henkilötiedot ovat eräs tällainen siirtyvä omaisuuserä.
  • Jos meidän on luovutettava tai jaettava henkilötietosi noudattaaksemme mitä tahansa lakisääteistä velvoitetta tai minkä tahansa sopimuksen noudattamiseksi tai täytäntöönpanemiseksi tai suojataksemme JELD-WENin, asiakkaidemme tai muiden oikeudet, omaisuuden tai turvallisuuden. Tämä sisältää myös tietojen jakamisen muiden yhtiöiden tai organisaatioiden kanssa petoksilta suojautumista ja luottoriskien vähentämistä varten.

OIKEUTESI

Käsittelemme henkilötietojasi markkinointitarkoituksissa vain silloin, kun olet nimenomaisesti hyväksynyt sen. Ilmoitamme sinulle (ennen tietojesi keräämistä), jos aiomme käyttää tietojasi tällaisiin tarkoituksiin tai jos aiomme luovuttaa tietosi kenelle tahansa kolmannelle osapuolelle tällaisiin tarkoituksiin. Voit käyttää oikeuttasi estää käsittely rastittamalla tietojen keräämiseen käyttämämme lomakkeiden vastaavat kohdat. Voit myös käyttää oikeuksiasi milloin tahansa ottamalle meihin yhteyttä DataProtectionJW@jeldwen.com

Sivustollamme voi toisinaan olla linkkejä yhteistyöverkostojemme, mainostajiemme ja sidosyritystemme sivustoille. Jos avaat linkin ja siirryt mille tahansa tällaiselle sivustolle, muista että näillä sivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä emmekä ole millään tavoin vastuussa tai korvausvelvollisia näistä käytännöistä. Tarkista nämä käytännöt ennen kuin ilmoitat mitään henkilötietojasi näillä sivustoilla.

TIETOIHIN PÄÄSY

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön nojalla sinulla on oikeus päästä sinusta säilytettäviin tietoihin. Voit käyttää pääsyoikeuttasi kyseisen lainsäädännön mukaisesti. Tällaiset pääsypyynnöt voivat olla maksullisia vastaavan lainsäädännön mukaisesti sinusta säilyttämiemme tietojen sinulle esittämiseen liittyvien kulujen kattamiseksi.

TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET

Kaikki tähän tietosuojakäytäntöön tulevaisuudessa tehtävät muutokset julkaistaan tällä sivulla.

SIVUSTON KÄYTTÖ LASTEN TOIMESTA

Sivustoamme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden lasten käyttöön. Myynninedistämistoimintamme ei ole myöskään tarkoitus koskea lapsia. Jos näin pääsee virheellisesti tapahtumaan, ryhdymme viipymättä toimenpiteisiin lapsen iän ilmoittamisen jälkeen muuttaaksemme tietojamme ja estääksemme vastaavien ehdotusten esittämisen tulevaisuudessa.

YHTEYDEN OTTAMINEN

Tätä tietosuojakäytäntöä koskevat kysymykset, kommentit ja pyynnöt ovat tervetulleita ja ne voi lähettää osoitteeseen DataProtectionJW@jeldwen.com

Tällä sivustolla käytetään evästeitä sivuston käytön optimoimiseksi. Jos hyväksyt evästeiden käytön, klikkaa tästä jatkaaksesi. Muussa tapauksessa voit lukea evästekäytäntömme täältä saadaksesi tietää lisää siitä, miten estät evästeiden käytön tai kytket ne pois päältä. Evästeiden pois päältä kytkeminen voi tarkoittaa, että tämä sivusto ei toimi asianmukaisesti etkä välttämättä voi käyttää kaikkia sivuston osia.